Fotospeurtocht en zomeratelier

Ontdek de modernistische villa met de fotospeurtocht en kom toveren met kleur in het zomeratelier. Een prachtige abstracte collage met gekleurd papier bijvoorbeeld. Je kan lekker zelf aan de slag maar op 15 en 22 augustus is er ook begeleiding aanwezig en kan je meedoen aan een workshop.

WORKSHOP 15 EN 22 AUGUSTUS: MAAK ZELF EEN ABSTRACT KUNSTWERK

Laat je inspireren door de schilderijen van Georg Stahl (1903-1981) in het museum en maak daarna zelf een abstract kunstwerk! Abstract? Wat is dat? Abstracte kunst ontstond in de tijd van Georg Stahl: de 20ste eeuw. Vóór die tijd schilderden kunstenaars vaak herkenbare voorstellingen van mensen en de natuur. Bij abstracte kunst is het gevoel of het idee belangrijk. Deze worden weergegeven met vormen en kleuren. Georg Stahl was een moderne kunstenaar. Hij maakte abstracte schilderijen en tekeningen met olieverf, gouache, krijt, houtskool en nog veel meer! In het zomeratelier maak jij je eigen abstracte kunstwerk. Wat voor moois tover jij tevoorschijn?

Aanmelden hoeft niet, maar het mág wel!
mail@chabotmuseum.nl
Je kan binnenlopen tussen 13.00 en 16.00 uur.

15 & 22 augustus
13.00 – 16.00 uur

Nog meer dingen doen met jeugdvakantiepaspoort? Kijk hier!

Gerelateerd

Armando viert zijn verjaardag

Op 13 september vierde Armando zijn verjaardag in de tuin van het Chabot Museum. Bij deze gelegenheid werd het nieuwe...

Ontvangst op maat

Iets te vieren of op zoek naar een rustige presentatieruimte voor een kleine groep? We informeren u graag over de...

Vrijwilligers gezocht

Werken in één van de mooiste villa's van Rotterdam? Word vrijwilliger in het Chabot Museum!...