HERFSTVAKANTIE: Familierondleiding Van Nellefabriek

Zie jij ook wel eens de verlichte letters Van Nelle in de verte? Vroeger werd in deze fabriek koffie en thee gemaakt. Maak de reis van de koffieboon en ontdek samen met je familie de mooiste fabriek van Rotterdam. Zelf ga je ook een beetje op reis, want de bus brengt je er naartoe!

Foto: Ossip van Duivenbode

Zaterdag 26 oktober

13.00 uur

Vertrek bus Museumpark: 12.30

Aanmelden: mail@chabotmuseum.nl of 010-4363713

Volwassenen € 15,- / € 12,- (Museumkaart / Rotterdampas)

Kinderen gratis (max. 3 kinderen per begeleider)

Deze herfstvakantie organiseert het Chabot Museum samen met UrbanGuides een speciale familierondleiding door de VAN NELLE FABRIEK. Bezoek samen de mooiste fabriek van Rotterdam en reis terug in de tijd. Ooit was dit de modernste fabriek van het land met grote ramen voor daglicht, sportvelden ter ontspanning, een fabriekstuin voor de middagpauze en moderne toiletten en douches. Als je hoort dat de fabriek al bijna 100 jaar oud is, valt je mond open!
Samen loop je de route die de Van Nelle koffie vroeger door de fabriek aflegde. Wat kwam er allemaal kijken bij de productie van koffie? En waar wordt koffie eigenlijk van gemaakt?
Ontdek het op zaterdag 26 oktober!

Gerelateerd

Chabot Trakteert!

In 2018 vieren we dat het Chabot Museum 25 jaar bestaat in de monumentale witte villa aan het Museumpark. En...

Concert voor Armando – SINFONIA ROTTERDAM

18 september 2019, 20.00 uur, Arminius Armando (18.09.1929 – 01.07.2018) verheugde zich op dit concert, en op de tentoonstelling van...

Chabot Museum Rotterdam
Vrijdagavond met Chabot

Op een aantal vrijdagavonden is het Chabot Museum vrij toegankelijk en worden er instaprondleidingen en andere activiteiten georganiseerd. Maak kennis...