11 november: Villa in de Duinen

EXCLUSIEF MET CHABOT TE BEZOEKEN
In de duinen van Hoek van Holland ligt een bijzonder woonhuis. Een droom van een villa, waar architectuur, kunst en landschap elkaar ontmoeten. Het uitgesproken gebouw, dat in een modernistische traditie staat, gaat een duidelijke relatie aan met haar omgeving en biedt onderdak aan de collectie moderne en hedendaagse kunst van de bewoners. Met werk van onder meer Henk Chabot, Charley Toorop en Eva Besnyö.

Het Chabot Museum biedt de unieke kans deze Villa in de Duinen te bezoeken. Ervaar het bijzondere verhaal waarin mensen en ideeën elkaar ontmoeten en samen een unieke plek creëren.

DE STIJL VAN CHABOT II
De rondleiding in de Villa in de Duinen sluit aan bij de tentoonstelling DE STIJL VAN CHABOT II die vanaf 31 oktober in het Chabot Museum te zien is.

ARRANGEMENT VILLA IN DE DUINEN
De rondleiding is uitsluitend in arrangementsvorm te boeken. Het volledige arrangement bestaat uit: rondleiding Villa in de Duinen (Hoek van Holland), bezoek Chabot Museum op eigen gelegenheid, en boek Villa in de Duinen met teksten van o.a. architecten Rogier van den Berg en Daan Zandbelt en foto’s van de woning en collectie van o.a. René de Wit.

11 november 2017

13.00 uur en 15.00 uur

 

DEELNAME
€ 34,- (incl. entree Chabot Museum en boek)
Museumkaart / Rotterdampas: € 29,50 (incl. entree Chabot Museum en boek)

RESERVEREN
mail@chabotmuseum.nl of 010-4363713
Koop Tickets

 

Gerelateerd

Tien Rotterdamse musea bieden collectief online tickets aan

Voordeel voor e-ticket bezoeker tijdens Museumweek Tien Rotterdamse musea slaan de handen ineen en bieden gezamenlijk hun online tickets aan....

Visit the Van Nelle Factories with Chabot

Visit the Van Nelle Factory – UNESCO world heritage site since June 2014 – with an experienced guide. Devotees of...

Chabot Trakteert!

In 2018 vieren we dat het Chabot Museum 25 jaar bestaat in de monumentale witte villa aan het Museumpark. En...