Chabot Museum Rotterdam
Vrijdagavond met Chabot

Bezoek het Chabot Museum ook eens op vrijdagavond en begin het weekend goed met een kunstervaring op wereldniveau in de beslotenheid van de witte villa; intiem en hoogstpersoonlijk.

19.00 tot 21.00 uur

8 november 2019 : Florette Dijkstra

13 december 2019: Marjolijn van den Assem

7 februari 2020 :

Nan Groot Antink, Arno Kramer, Carlijn Mens

Aanmelden: mail@chabotmuseum.nl

Met de klok mee: Carlijn Mens, Zonder titel, 2010, Nan Groot Antink, Studies van leven in de lagune 2, 2008, Arno Kramer, zonder titel, 1997.

Arno Kramer in gesprek met Nan Groot Antink en Carlijn Mens over de keuze van de kunstenaars voor het tekenen. Alle drie zijn ze met werk vertegenwoordigd in de collectie van Armando en dus in de tentoonstelling ‘Ik voel me hier gewoon thuis‘. Zeker zal ook hun heel verschillende wijze van werken aan bod komen, hoe zij tegen de verzameling van Armando aankijken en hoe zij hun werk in het totaal van de expositie zien.

Arno Kramer is curator van grote tekeningententoonstellingen zoals Into Drawing en All About Drawing. Hij is ook de bedenker en jarenlange curator van Drawing Centre Diepenheim en startte onlangs samen met anderen een mastertraject voor tekenen onder de titel Drawing Invention Academywww.arno-kramer.nl

Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden verplicht.

mail@chabotmuseum.nl

Gerelateerd

Collectie Armando online

Bekijk hier de privécollectie van Armando met werken op papier van circa 140 kunstenaars. collectie.chabotmuseum.nl...

Heeft Rotterdam een Hart? VO

Tijdens deze museumles worden (actuele) thema’s besproken zoals oorlog en vrede en waarom we elk jaar herdenken. Door hardop denken...

Chabot Museum Rotterdam_tentoonstelling Branding Rotterdam_foto Lotte Stekelenburg
Protocol voor veilige heropening musea

Oog in oog met moderne meesters in de lichte ruimten van het Chabot Museum; er gaat niets boven een échte...